torstai 18. lokakuuta 2012

PUOLUEELLINEN HELSINGIN SANOMAT RAJOITTAA VAPAATA KESKUSTELUA

Helsingin Sanomat on aina väittänyt olevansa puolueeton lehti. Näinhän ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan. Lehdellä on selkeitä poliittisia ja yhteiskunnallisia tavoitteita. Tästä saimme jälleen näyttöä eilisessä sanomatalon Kuntatori 2012 tapahtumassa. Kuntauudistuspaneeliin ei ollut pyydetty edustajaa Kristillisdemokraateista eikä RKP.ltä, molemmat hallituspuolueita.

Kuntauudistuskeskustelussa oli 10 keskustelijaa: 2 edustajaa Kokoomuksesta, Keskustasta, SDP:stä ja Vihreistä sekä yksi edustaja Vasemmistoliitosta ja PerusSuomalaisista. Kristillisdemokraateilta ja RKP:ltä ei ketään, vaikka osa puolueista on saanut siis kaksi edustajaa mukaan.
Olimme yhteydessä tapahtumasta vastaavalle HS:n politiikan toimituksen esimiehelle, ja vastaus oli tyly: he ovat tehneet journalisitisen ratkaisun, ja sillä perusteella valinneet keskustelijat. Eivätkä muuta linjaansa, päättävät itse ketä haluavat keskusteluihin mukaan ja ketä eivät.

LOISTAVAA HESARI - TEKONNE PUHUVAT ENEMMÄN KUIN SANANNE!

Ikävää tässä on se, että äänestäjät luulevat helposti, että me emme ole halunneet osallistua keskusteluun, vaikka emme ole voineet tälle keskustelua rajoittavalle Hesarin politiikalle mitään.

Ei kommentteja: