torstai 1. helmikuuta 2007

SULJETTU ÄLYTALOUS


Olin 25.1. Yksityiskoulujen Liiton järjestämässä seminaarissa: Yksityiskoulu Suomessa eilen – tänään – huomenna. Seminaarin paneelissa oli hallituspuolueiden ja opposition edustajia.

Yksi asia tuli kristallin kirkkaasti selväksi: Sosiaalidemokraatit ja vasemmisto eivät halua Suomeen yksityiskouluja. Sosiaalidemokraattien kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsen Minna Lintunen sanoi: ”Demarit eivät tule hyväksymään yksityiskouluja vaikka hallitus ja opetusministeri vaihtuisivat, tästä on turha oikeiston elätellä toiveita.” Vasemmiston uusi kyky Paavo Arhinmäki säesti, vielä astetta jyrkemmillä kannoilla. Erityisen rankkaa arvostelua saivat osakseen kristilliset koulut. Niiden pedagogista pätevyyttä Lintunen ja Arhinmäki arvostelivat ja suorastaan loukkasivat läsnä olevia koulujen rehtoreita tylyillä kommenteilla. Väriä siis näytettiin.

On siis selvää, että syy siihen miksi maailmankatsomukseen perustuvien koulujen lupia ei ole opetusministeriössä myönnetty, on sosialistinen ateismiin perustuva maailmankatsomus. Tällaisesta ajattelusta opetushallinnossa on suvaitsevaisuus ja moniarvoisuuden edistäminen kaukana. Suomi on Sosiaalidemokraattien johdolla siirtymässä suljettuun älytalouteen.

Herätkää nyt hyvät ihmiset ja äänestäkää vapaamman henkisen ilmapiirin ja koulutuksen puolesta!

Ei kommentteja: