maanantai 19. maaliskuuta 2007

KIITOS KIITOS KIITOS

Tuhannet kiitokset teille kaikille, jotka uskoitte mahdollisuuksiini ja piditte tärkeinä kristillisiä arvoja antaessani äänenne minulle.
Vaali-ilta on takana. Ääniä tuli reilut 2600, noin 600 vähemmän kuin viimekerralla. Espoosta saamani äänet olivat suunnilleen samat kuin viimeksi (1300), joten suhteellinen osuus kasvoi. Uudellamaalla Niinistön ja Soinin äänimäärä oli niin valtaisa, että se näkyi laskevana lähes kaikkien espoolaisten ehdokkaiden äänissä. Suurimmat hyötyjät olivat tietysti kokoomuslaiset ehdokkaat, joista monet pääsivät suhteellisen pienellä äänimäärällä sisään sekä Soinin vanavedessä 1000 äänellä läpimennyt ehdokas. Olisikohan jo aika nykyaikaistaa vaalilakia, kun joku ei tule valituksi 7000 äänellä ja toinen tulee 1000 änellä?

Kirjoitin eilen päiväkirjaani ennen vaalitulosta:
"Kampanja on takana, tulokset edessä. Kaikki on nyt Jumalan ja kansan kädessä.
Kokonaisuus oli onnistunut. Näkyvyys suurempi, laajempi ja laadukkaampi, kuin olin kuvitellut.
Paljon tuli ylimääräistä tilaa lehdissä, joka lisäsi läpimenon mahdollisuutta. Paras vaalikampanja joka minulla on ollut. Myös puolue onnistui hyvin. Päivi oli loistava ja säteilevä. Rukoilen, että hän saa suuren voiton."

Joku ehkä miettii miten nyt jaksan. HYVIN! Tämä oli vain yksi taisto muiden joukossa, joka antaa uusia mahdollisuuksia nähdä enemmän ja kasvaa ihmisenä. Mietin jo seuraavien vaalien slougania.

Ei kommentteja: