sunnuntai 4. maaliskuuta 2007

VAUHTI KIIHTYY


Vauhti kiihtyy ja loppusuora häämöttää. Viimeiset päivät on menty minkä on töppösistään irti saanut. Paneelista toiseen. Markkinoilta markkinoille. Välissä tuli vihittyä yksi hääparikin. Palaute on ollut hyvää ja rohkaisevaa. Itse asiassa niin hyvää, että jos uskoisi kaikki lupaukset, jotka olen saanut viime viikon aikana, niin kaikki Uudellamaalla äänestävät minua. Se olisikin jotain se. Miltähän mahtaisi näyttää Niinistön naama, kun vaalistudiossa isossa pajassa Uudenmaan ykkönen olisikin Laukkanen? Asetelma olisi herkullinen tai peräti epätodellinen, jota se myös on. Mutta sen verran on hytinää sisuksissa, että tavoitteeni 5.500 ääntä tuntuu realistiselta. Viime vaaleissa jäin vain muutaman sadan äänen päähän eduskuntapaikasta. Nyt ei anneta periksi, eihän?
Tulevina päivinä vauhti kiihtyy entisestään. Keskiviikkona on mainos Hesarin etusivulla, kaikki maakuntalehdet sekä radio Dei:n ja TV-7:n mainokset alkavat pyöriä. Ei tämä ainakaan näkyvyydestä ole kiinni eikä kuuluvuudesta. Nyt mennään täysillä valoilla.
Lähden tänään Brysseliin Espoon tarkastuslautakunnan kanssa. Tutustumme EU:n tarkastustoimeen. Taas on oiva mahdollisuus lisätä poliittisen osaamisen pääomaa. Takaisin tulen tiistaiyönä. Tällä mennään - voitto häämöttää. Muista minua iltaisin, se auttaa. Kiitos!

Ei kommentteja: