keskiviikko 7. helmikuuta 2007

KAMPANJA ETENEE KUIN JUNA – VAIN ÄÄNET PUUTTUVAT!

Vaalivankkurit ovat olleet liikkeellä noin kuukauden. Kaikki tuntuu hyvältä. Ihmiset ovat ystävällisiä, vaikka sanovatkin samalla, ettei politiikkoihin voi luottaa. Erityisesti ikääntynyt väestö on tätä mieltä. Eikä heitä voi syyllistää näkemyksestään, onhan heille annetut lupaukset petetty jo niin moneen kertaan, ettei meinaa uskaltaa silmiin katsoa. Lopulta on vain yhdessä todettava, että silti on viisaampaa äänestää, kuin jättää äänestämättä.

Olin Lohjalla samassa vaalitapahtumassa Sauli Niinistön kanssa. Kaikki haluavat nähdä Niinistön. Minulle he hymyilivät, mutta kävelivät ohitse kohti kaiken muuttavaa sankariaan. Ajattelin: Siinä ne kävelevät ohitseni eivätkä ymmärrä hyvän päälle. He haluavat parasta :-).

Politiikan realismi on kuitenkin ihmeellistä. Vaikka saisit 100.000 ääntä, eduskuntasalissa sinulla on tasan yksi ääni. Että silleen.

Ai niin, niistä puuttuvista äänistä. Sunnuntain Länsi Väylä uutisoi tulevaa vaalitulosta. Olin hyvin mukana, voittajien joukossa. Mahtava ennuste. Vain äänet puuttuvat ja se on totta. Siihen tarvitsen Sinua. Tällä mennään!

Ei kommentteja: